top of page

SPMU

Bij semi-permanente make-up wordt er met een naaldje pigment in je huid aangebracht. Het is semi-permanent, dat wil zeggen dat het na verloop van tijd verdwijnt. We plaatsen het pigment in de bovenste huidlaag, anders dan bij tattoo's en permanente make-up. Deze huidlaag vernieuwt zichzelf voortdurend dus er komt steeds een nieuwe huidlaag over het pigment. Dat zorgt ervoor dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen. We gebruiken enkel hoogkwalitatieve producten en de nieuwste technieken.

Powderbrows

Velen durven de stap naar semi-permanente wenkbrauwen niet zetten door hun angst dat het te donker of gemaakt zou zijn, maar powderbrows kunnen ook heel natuurlijk zijn! Hangt ervan af welk effect je wil bereiken. Kleur, vorm en intensiteit wordt samen besproken. 

Wanneer je een heel natuurlijk resultaat wil gaan we een ombre brow toepassen. Hierbij wordt de aanzet zachtjes ingeschaduwd met een donkerder staartje. Deze techniek is voor iedereen geschikt. Het is een zachte overgang en dat geeft een natuurlijk effect!

Als je graag een feller resultaat wil wordt de volledige wenkbrauw ingeschaduwd van aanzet tot staartje. Dit geeft meer een make-up look. 

Duurtijd: 2 à 3 uur

Prijs: €400 inclusief touch up

Lippigmentatie

Lippigmentatie is bedoeld om een soort van lippenstift effect te creëren waarmee de lippen optisch voller tonen indien gewenst, contour wordt aangezet en versterkt en de lippen kunnen symmetrisch gemaakt worden. 

Vele mensen vrezen dat de methode te fel of onnatuurlijk is omdat ze inderdaad een meer gedefinieerde of vollere uitstraling geeft dan natuurlijke lippen. We bespreken echter samen wat jouw gewenste resultaat is. Lippigmentatie kan ook super natuurlijk gedaan worden waarbij de lippen een opfrissing krijgen. 

Duurtijd: 2 à 3 uur

Prijs: €350 inclusief touch up

bottom of page