top of page

Meet & Treat - vanaf € 125

Twijfel je over welke behandeling het beste bij jou past? Dan is onze 'Meet & Treat' precies wat je nodig hebt! We beginnen met een uitgebreide huidanalyse en gaan vervolgens direct over tot een op maat gemaakte gezichtsbehandeling. We bespreken na de analyse samen jouw wensen, behoeften en budget. Nadien krijg je jouw volledige huidrapport via mail toegestuurd met persoonlijk advies.

huidverzorging
huidanalyse

Analyse your skin - € 55

Bij een huidanalyse wordt er een foto genomen van jouw huid met het Observ-toestel. Aan de hand van jouw specifieke vragen, maken we een behandelplan op met de juiste producten en behandelingen. Deze zijn geheel vrijblijvend. Wanneer je na de huidanalyse meteen een behandeling inplant, krijg je het bedrag van €55 in mindering!

Add-ons

+ dermaplaning (30 min) + € 50

Haal tot 30% meer uit je behandeling door de toevoeging van dermaplaning. Donshaartjes, dode huidcellen, vuil, make-up restjes worden op een pijnloze manier verwijderd. Het resultaat is een gladde, egale en stralende huid! Haartjes groeien NIET donkerder of stugger
terug.


+ relax & boost (15 min) + € 25

Geef je huid een extra boost met een gelaatsmasker op maat terwijl je geniet van een unieke hoofd-, nek- en schoudermassage. Zo kunnen we extra inzetten op de noden van jouw huid, haal jij nog meer uit de behandeling en ga je volledig relaxed naar huis!


+ Perk Eye + € 40

De Perk Eye gaat de delicate huid rondom de ogen zachtjes exfoliëren, diep voeden, oplichten en fijne lijntjes verminderen. Je krijgt de booster na de behandeling mee naar huis. Deze kan ook afzonderlijk aangekocht worden

+ Perk Lips + € 40

De Perk Lips geeft de lippen een hydratatieboost en plumping effect. Je krijgt de booster na de behandeling mee naar huis. Deze kan ook afzonderlijk aangekocht worden.

+ peel + € 50

Op advies.

+ Oxygen + € 90

Op advies.


+ advies minerale make-up

Na de behandeling wordt je gelaat afgewerkt met minerale make-up. Samen gaan we op zoek naar de ideale make-up routine op maat van jouw huid!

contra-indicaties
zwangerschap | actieve acné | gebruik acné medicatie | wacht 2 weken na botox/fillers

bottom of page