top of page
Grace by Amelie_Lore Mattens Photography-265.jpg

HydraFacial

Platinum (60 min) - € 225


Ervaar dé ultieme HydraFacial ervaring. Begin het ontgiftingsproces met lymfedrainage. Deze extra optie bevordert de bloed- en vochtcirculatie voor een extra frisse, levendige look. Dat komt omdat, wanneer de lymfen doorstromen, jouw huidcellen voorzien worden van extra vocht en afvalstoffen meteen
afgevoerd worden. Ga door met de huid grondig te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een gepersonaliseerde booster. De resultaten van deze behandeling worden verhoogd en verlengd dankzij de toevoeging van LED-licht therapie.


Deluxe (45 min) - € 195


Bij de Deluxe HydraFacial voegen we een gepersonaliseerde booster toe op maat van jouw grootste skin issue: fijne lijntjes, rimpels, huidstructuur, verstopte poriën, … Daarnaast werken we met LED-licht therapie die ervoor zorgt dat de booster dieper in de huid werkt en waarbij we rood licht (stimuleert collageen)
en blauw licht (anti-bacterieel) kunnen combineren.

 

Signature (30 min) - € 155


De klassieke HydraFacial die zorgt voor versteviging en elasticiteit, je huid zuivert en de teint egaliseert. De behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met anti-oxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Ideaal als onderhoudsbeurt of als je weing tijd hebt.

Icoone

Aanvullende behandelingen

+ dermaplaning (25 min) + € 50


Voeg dermaplaning toe aan je HydraFacial en ervaar de ultieme GLOW.


+ masker en massage (15 min) + € 25


Zalig ontspannen terwijl de huid een extra boost krijgt.


+ Perk Eye/Perk Lips + € 40


Upgrade je HydraFacial behandeling met een oog- of lip booster! De Perk Eye gaat de delicate huid rondom de ogen zachtjes exfoliëren, diep voeden, oplichten en fijne lijntjes verminderen. De Perk Lips geeft de lippen een hydratatieboost en plumping effect. Nadien krijg je de booster mee naar huis om verder te gebruiken.


+ décolleté & neck treatment + € 80


Voeg een décolleté- en hals verzorging toe en geniet van tal van voordelen; de huid wordt gerevitaliseerd, ziet er gladder en jonger uit, fijne lijntjes en rimpels verminderen, maximale hydratatie en sterke antioxiderende en verzachtende eigenschappen om de huid te helpen kalmeren en veroudering tegen te gaan.

+ Icoone (kan toegevoegd worden aan een Signature of Deluxe HydraFacial want deze vervangt de lymfedrainage bij een Platinum)


+ signature Icoone facial + € 60

drainage en versteviging


+ Icoone chin sculpt + € 85

drainage en versteviging + verstrakking ‘dubbelkin’


+ Icoone eye light + € 85

drainage en versteviging + lifting ogen


+ Icoone smooth face + € 85

drainage en versteviging + rimpels verminderen

CONTRA-INDICATIES
 

zwangerschap | actieve acné | gebruik acné medicatie | wacht 2 weken na botox/fillers

bottom of page