top of page

Platinum (60 min) - € 229

Ervaar dé ultieme HydraFacial ervaring. Begin het ontgiftingsproces met lymfedrainage. Deze extra optie bevordert de bloed- en vochtcirculatie voor een extra frisse, levendige look met versterkte contouring. Ga door met de huid grondig te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een gepersonaliseerde booster. De resultaten van deze behandeling worden verhoogd en verlengd dankzij de toevoeging van LED-licht therapie.

Hydrafacial
Gelaat zuiveren

Deluxe (45 min) - € 199

Bij de Deluxe HydraFacial voegen we een gepersonaliseerde booster toe op maat van jouw grootste skin issue: fijne lijntjes, rimpels, huidstructuur, verstopte poriën, … Daarnaast voegen we led- therapie toe voor langdurig en optimaal resultaat.

Basic (30 min) - € 155


De klassieke HydraFacial die zorgt voor versteviging en elasticiteit, je huid zuivert en de teint egaliseert. De behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met anti-oxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Ideaal als onderhoudsbeurt of als je weing tijd hebt.

Gelaatsverzorging

Add-ons

+ dermaplaning (30 min) + € 50

Haal tot 30% meer uit je behandeling door de toevoeging van dermaplaning. Donshaartjes, dode huidcellen, vuil, make-up restjes worden op een pijnloze manier verwijderd. Het resultaat is een gladde, egale en stralende huid! Haartjes groeien NIET donkerder of stugger
terug.


+ relax & boost (15 min) + € 25

Geef je huid een extra boost met een gelaatsmasker op maat terwijl je geniet van een unieke hoofd-, nek- en schoudermassage. Zo kunnen we extra inzetten op de noden van jouw huid, haal jij nog meer uit de behandeling en ga je volledig relaxed naar huis!


+ Perk Eye + € 40

De Perk Eye gaat de delicate huid rondom de ogen zachtjes exfoliëren, diep voeden, oplichten en fijne lijntjes verminderen. Je krijgt de booster na de behandeling mee naar huis. Deze kan ook afzonderlijk aangekocht worden

+ Perk Lips + € 40

De Perk Lips geeft de lippen een hydratatieboost en plumping effect. Je krijgt de booster na de behandeling mee naar huis. Deze kan ook afzonderlijk aangekocht worden.

+ peel + € 50

Op advies.

+ Oxygen + € 90

Op advies.


+ advies minerale make-up

Na de behandeling wordt je gelaat afgewerkt met minerale make-up. Samen gaan we op zoek naar de ideale make-up routine op maat van jouw huid!

contra-indicaties
zwangerschap | actieve acné | gebruik acné medicatie | wacht 2 weken na botox/fillers

bottom of page