top of page
Grace by Amelie_Lore Mattens Photography-134.jpg

Grace HydraFacial (105 min) - € 299

All-in treatment.

Ga all-in met onze uniek ontworpen Grace HydraFacial. We bereiden je huid voor met een dermaplaning waardoor je tot 30% meer uit je Platinum HydraFacial haalt. Kom helemaal tot rust met een gelaatsmassage. We maken jouw behandeling nòg persoonlijker met een booster afgestemd op jouw huidprobleem, een gepersonaliseerd masker én led-therapie. Afwerken doen
we met een luxe brow shaping en een vleugje minerale make-up zodat jij stralend en volledig relaxed naar buiten wandelt!

Mommy to be HydraFacial (75 min) - € 199

Tijdens de zwangerschap verandert de huid en heeft ze een aangepaste verzorging nodig. Wij combineren milde peels, relaxatie en het ‘liquide goud’ van HydraFacial om jou een unieke beleving én resultaat te bieden op een veilige en pijnloze manier.

Grace by Amelie_Lore Mattens Photography-203.jpg
Grace by Amelie_Lore Mattens Photography-260.jpg

Purifying HydraFacial (90 min) - € 260

Tijdens deze behandeling gaan we het gelaat volledig zuiveren en de huidtextuur verfijnen door middel van een peel en/of zuurstofmasker. De huid wordt gekalmeerd en diep gereinigd met een masker van onder andere groene thee terwijl je geniet van een zalige massage. Verschillende huidproblemen kunnen worden aangepakt met een persoonlijke booster en led therapie die ervoor zorgen dat je langer geniet van optimaal resultaat!

Glow & Relax Facial (90 min) - € 215

Deze behandeling is ideaal wanneer je graag volledig tot rust komt, maar nog steeds de voordelen van huidverbetering wil ervaren. Geniet van een stralende en egale huid dankzij de combinatie van dermaplaning en een peel op maat. Geef de huid extra voeding dankzij een gepersonaliseerd masker terwijl je geniet van een zalige massage! Behaal meer en langdurig resultaat door de toevoeging van led therapie en ga naar buiten met een frisse blik dankzij een luxe brow shaping.

Grace by Amelie_Lore Mattens Photography-121.jpg
bottom of page