top of page

Circadia facial

Grace by Amelie_Lore Mattens Photography-274.jpg

Voor wie een manuele verzorging verkiest, maar toch wil inzetten op huidverbetering.

Better skin facial (60 min) - € 99

Geschikt voor alle huidtypes.


Reiniging + aangepaste enzymepeel + brow wax + Circadia premium masker + massage + LED-therapie + dagverzorging
 

Instant lift facial (75 min) - € 119
Voor de rijpe huid met nood aan versteviging.


Reiniging + aangepaste enzymepeel + brow wax + firming peptide masker* + massage + LED-therapie + dagverzorging

* Dit masker zorgt voor een onmiddellijke verstrakking, lifting en versteviging van de huid voor wie last heeft van vergevorderde huidveroudering en zonneschade. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van geavanceerde peptidentechnologie, anti-oxidanten en huidregeneratie. De peptiden zijn vergelijkbaar met de functie van botox.

Meer info over de enzymepeel: Wij voegen een enzymepeel toe naargelang jouw huidtype. Deze gaat ervoor zorgen dat al het slechte dat aan je huid plakt rustig losgelaten wordt. Dit zorgt voor een frisse, heldere en stralende look! Op een niet-invasieve manier toch doeltreffend werken.

Behandelingen

Dermaplaning facial (45 min) - € 90


Behandeling waarbij alle donshaartjes, make-up resten, vuil, dode huidcellen… van het gelaat worden verwijderd met een speciaal ontworpen mesje. Dit is volledig pijnloos en zelfs heel ontspannend. Het resultaat is een stralende, opgelichte huid die glad en egaal is. Pigmentvlekken worden verhelderd, make-up zal er mooier uitzien, werkstoffen van producten worden beter opgenomen, (acne)littekentjes vervagen en je geniet van een super zacht gevoel!
 

Tip: combineer met een HydraFacial voor optimaal resultaat.

CONTRA-INDICATIES

actieve acné | gebruik acné medicatie | wacht 2 weken na botox/fillers

Chocolate & champagne facial (60 min) - € 130

Geschikt voor alle huidtypes. Wij combineren de Oxygen RX (champagne) steeds met een enzyme peel (chocolate) voor optimaal resultaat. Een gecontroleerde hoeveelheid zuurstof wordt gegenereerd om de huid maximale voordelen te geven. Ideaal ook voor acné, rosacea, gevoelige huidjes, anti-ageing en om pigmentatie te verhelderen. Het resultaat is een instant fris en glowy huidje. De huidstructuur wordt verfijnd en producten kunnen nadien beter opgenomen worden.


Swich Dermal Rejuvenation System (60 min) - € 135

 

Deze populaire behandeling van Circadia is een uniek alternatief voor chemische peelings dat het natuurlijk herstelmechanisme van de huid herstelt zonder schade aan te richten. Deze behandeling geeft een onmiddellijke ondersteuning aan de uitstraling en gevoel van een verouderde huid. Ideaal wanneer je huid er energieloos en verouderd uitziet.

 

Let op! De SWiCH is enkel geschikt voor klanten vanaf 37 jaar en dient ondersteund te worden met een gepaste thuisverzorging. Revitacyte dag/nachtcrème en/of het cyto comm serum zijn een must om mooi resultaat te behalen. Bij je eerste SWiCH behandeling geniet je van 20% korting op onze producten.

bottom of page