top of page

BROWS

Henna brows 

Henna is een natuurlijke verf. De wenkbrauwhaartjes en huid worden hiermee gekleurd. Hierdoor kan je de vorm van de wenkbrauwen aanzetten en verstrakken. De wenkbrauwen worden mooi opgevuld in een kleur die bij je past. Kleur en vorm worden samen besproken. Je kan voor een strak, afgelijnd effect gaan of je kan net heel natuurlijk en soft blijven. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen ook gewaxt, geknipt en afgewerkt met make-up indien gewenst. 

De verf blijft 1-2 weken op de huid zichtbaar en tot 6 weken op de haartjes. Het wordt aangeraden om deze behandeling om de 3 à 4 weken te herhalen indien gewenst. 

Duurtijd: 45 min

Prijs: €32

Brow lift (+ tint)

Tijdens een brow lift worden de wenkbrauwhaartjes gelift, hierdoor kan je de wenkbrauwen voller doen lijken. Je kan ze nadien stylen en kammen in de richting die jij wil. Voor een fluffy effect worden de haartjes naar boven gekamd. Als je graag een natuurlijker effect wil, kan je ze schuin kammen. Na de behandeling dienen de wenkbrauwen verzorgd te worden met een voedende crème. Bij de eerste behandeling krijg je deze mee, daarna kan je deze aankopen bij Grace. Je kan ervoor kiezen om bij de brow lift een tint te nemen. De haartjes worden dan geverfd in de gewenste kleur en de huid eronder krijgt ook een schaduweffect. Tijdens een brow lift (+ tint) worden de wenkbrauwen ook geëpileerd en afgewerkt met make-up indien gewenst. 

Lift blijft 4-6 weken goed. 

Opgelet: Wanneer je henna brows hebt, dien je 5-6 weken te wachten om een brow lift te laten doen. Tussen brow lifts moeten minstens 6-8 weken zitten. 

Duurtijd: 45 à 60 min

Prijs: brow lift €48 brow lift + tint €60

Wenkbrauwen kleuren

Een gewone tint geeft een natuurlijker resultaat dan henna. De haartjes en huid worden geverfd. 

Op de huid blijft het resultaat enkele dagen zichtbaar. Op de haartjes ongeveer 3 weken.

Duurtijd: 20-30 min

Prijs: kleuren €18 kleuren + wax €25

Powderbrows

Meer info?

bottom of page