top of page

// BROWS

Wijzig de tekst en deel iets mee over je collectie.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg

// LASHES

Wijzig de tekst en deel iets mee over je collectie.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg

// SEMI PERMANTENTE MAKE-UP

Bij semi-permanente make-up wordt er met een naaldje pigment in je bovenste huidlaag aangebracht. Deze huidlaag vernieuwt zichzelf voortdurend dus er komt steeds een nieuwe laag over het pigment. Dat zorgt ervoor dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen en uiteindelijk verdwijnen. We gebruiken enkel hoogkwalitatieve producten en de nieuwste technieken.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg

// BROWS

// BROWS

brow shaping + tint

De wenkbrauwen worden in vorm gebracht en geverfd met gewone tinting. Hiermee worden zowel de haartjes als de huid gekleurd. Dit zorgt voor een zachte opvulling van de natuurlijke wenkbrauwen. Deze techniek is ideaal wanneer je een subtiel resultaat wenst en kan voor elk type huid/haar.

45 min | €40

brow shaping + henna

De wenkbrauwen worden in vorm gebracht en geverfd met henna. Hiermee worden zowel de haartjes als de huid gekleurd. Dit zorgt voor een mooie opvulling van de natuurlijke wenkbrauwen. Deze techniek is ideaal voor warme of donkere types.

45 min | €40

brow shaping + hybrid tint

De wenkbrauwen worden in vorm gebracht en geverfd met hybrid tint. Hiermee worden zowel de haartjes als de huid gekleurd. Dit zorgt voor een mooie opvulling van de natuurlijke wenkbrauwen. Deze techniek is ideaal voor koele of lichte types.

30 min | €30

brow lift + tint

Tijdens een brow lift worden de wenkbrauwhaartjes gelift, hierdoor kan je de wenkbrauwen voller doen lijken. Je kan ze nadien stylen en kammen in de richting die jij wil. Voor een fluffy effect worden de haartjes naar boven gekamd. Als je graag een natuurlijker effect wil, kam je ze schuin.

 

Je kan ervoor kiezen om bij de brow lift een tint te nemen. De haartjes worden dan geverfd in de gewenste kleur en de huid eronder krijgt een schaduweffect. Tijdens een brow lift (+ tint) worden de wenkbrauwen ook geëpileerd en afgewerkt met make-up indien gewenst. Lift blijft 4-6 weken goed.  ​

45 - 60 min | €45 - €65

Nazorg:

Na de behandeling dienen de wenkbrauwen verzorgd te worden met een voedende crème. Bij de eerste behandeling krijg je deze mee, daarna kan je deze aankopen bij Grace.

 

Opgelet:
Wanneer je henna brows hebt, dien je 5-6 weken te wachten om een brow lift te laten doen. Tussen brow lifts moeten minstens
6-8 weken zitten.  ​

bottom of page